Napomena: Paketi su kreirani onako kako su nas godine iskustva učile i ono što se najviše traži od nas. Kako su paketi napisani NIJE uslov da uzmete baš tako kako je ponudjeno, ukoliko želite nešto iz nekog paketa da izbacite ili dodate tako se i cena menja (npr. nije vam potreban photobook cena se umanjuje za skoro 80e itd.)

Krštenja
Angažovanje jednog fotografa koje obuhvata slikanje detalja, krštenja, foto sešn / Fleš memorija od 16gb sa svim fotografijama u punoj rezoluciji / 20 izradjenih fotografija formata 13x18, svaka naredna je po ceni od 30din po fotografiji (Video se dodatno naplaćuje po ceni od 35e po satu)

Kontakt

Rezerviši
18 Rodjendani
Angažovanje fotografa i snimatelja koje obuhvata slikanje i snimanje detalja, foto sešn, proslava u restoranu / Fleš memorija od 32gb sa svim fotografijama u punoj rezoluciji / Spot sačinjen od kadrova snimljenih u restoranu i sa sešna / 30 fotografija formata 13x18, svaka naredna je 30din po fotografiji / (Video se dodatno naplaćuje po ceni od 35e po satu)

Kontakt

Rezerviši
Beauty portret
Fotografisanje beauty portreta u studiju (Beauty portret je fotografisanje detalja lica tačnije sve fotografije su u krupnom kadru). Cena je po fotografiji / Fotografije se dobijaju digitalno ukoliko je zahtev i izrada onda se na cenu dodaje veličina fotografije za štampu

Kontakt

Rezerviši
Fotografisanje proizvoda
Fotografisanje vaših proizvoda (tehničkih uredjaja ili stvari za butik). U zavisnosti od vaših zahteva možemo izlaziti na teren a cena može varirati u zavisnosti koji su vasi zahtevi.

Kontakt

Rezerviši
Krštenje + 1 Rodjendan
Celodnevno angažovanje jednog fotografa i snimatelja koje obuhvata slikanje i snimanje detalja, krštenja, foto sešn u crkvi, proslava u restoranu / Fleš memorija od 32gb sa svim fotografijama u punoj rezoluciji / Spot sačinjen od kadrova snimljenih na dan krštenja i rodjendana / 30 izradjenih fotografija formata 13x18, svaka naredna je po ceni od 30 din po fotografiji (Video se dodatno naplaćuje po ceni od 35e po satu)

Kontakt

Rezerviši
PixelProm paket
Foto sešn na dan mature gde je u cenu uračunat sešn / Fleš memorija od 16gb sa svim fotografijama u punoj rezoluciji

Kontakt

Rezerviši
Fashion portret
Fotografisanje fashion portreta u studiju (Fashion portret je fotografija celog tela kao i krupnih kadrova). Cena je po fotografiji / Fotografije se dobijaju digitalno ukoliko je zahtev i izrada onda se na cenu dodaje veličina fotografije za stampu

Kontakt

Rezerviši


Ukoliko zelite da sami kreirate paket po vasim zeljama, u okviru padajuceg menija „Cenovnik“ imate opciju „Moj paket“ gde mozete sami kreirati paket po zelji a mi vam se javljamo sa cenom u sto kracem roku.

Cene koje su bile istaknute do sada morali smo da ih uklonimo i da svaka usluga ide na upit zbog pravnih regulativa.